O kompaniji

Ceo spektar logističkih usluga

Delta Transportni Sistem (DTS) je kompanija specijalizovana za pružanje logističkih usluga. Od svog osnivanja 2008. godine DTS je kontinuirano unapređivao svoje poslovanje sa ciljem podizanja kvaliteta usluge u domenu logistike kroz stalne inovacije i poštovanja principa da svaki klijent ima pravo na poseban biznis model.

Prepoznavši potencijal tržišta u regionu od 2016. otvoreno je predstavništo i u zemljama u regionu - u Crnoj Gori (Podgorica), Bosni i Hercegovini (Banja Luka i Sarajevo), Sloveniji (Ljubljana) i Hrvatskoj (Zagreb).

DTS nije sam transport, već ceo spektar logističkih usluga integrisanih u redovno poslovanje klijenta. DTS vodi računa da sve funkcioniše precizno u domenu logistike, a na našim klijentima je da rade ono što najbolje znaju – njihove core biznise.

Posedujemo najveću flotu u Srbiji koju čine vozila različite nosivosti prilagođena transportu robe različitog temperaturnog režima, a naša ponuda obuhvata: rešenja za sve logističke procese, projektnu organizaciju.

Naš ekspertski tim razvija za klijenta logistička rešenja po meri i omogućava ostvarivanje brze i pouzdane usluge koja odgovara očekivanjima klijenata.

DTS Mreža

DTS magacin u Staroj Pazovi smešten je na lokaciji koja povezuje ključne putne pravce, a cross dock centri u Novom Sadu Čačku i Nišu, obezbeđuju dobru povezanost sa celom Srbijom.

Pročitajte više
Flota

Posedujemo najveću flotu u Srbiji koju čine vozila različite nosivosti prilagođena transportu robe različitog temperaturnog režima.

Pročitajte više
Industrije

DTS pruža logstičke usluge prilagođene svim industrijama.

Pročitajte više
IT rešenja

DTS teži da odgovori najkompleksnijim zahtevima savremenog tržišta implementiranjem niza modernih IT rešenja koja imaju za cilj poboljšanje kvaliteta usluge ka klijentima.

Pročitajte više
Kvalitet i standardi

Poslovna politika DTS-a zasniva se na menadžmentu koji je usklađen sa najznačajnijim svetskim standardima i sistemima u domenu kvaliteta i bezbednosti proizvoda u svim operacijama lanca snabdevanja.

Pročitajte više
Zemlje poslovanja

Uvidevši potrebu za širenjem na tržišta u regionu, u 2016. godini otvorene su kompanije u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Pročitajte više
Misija Vizija Vrednosti

Naša misija, vizija i vrednosti.

Pročitajte više