Međunarodni transport

Međunarodni transport

Kompanijama sa kojima sarađujemo nudimo transport u svim temperaturnim režimima, kao i mogućnost organizacije zbirnog prevoza i prevoza manjim vozilima.

Uspešno sarađujemo sa preko 260 klijenata, kojima pružamo usluge prevoza u više od 50 zemalja Evrope i Azije, sa preko 1.000 transportovanih paleta i 12.000 pređenih kilometara na dnevnom nivou.

DTS je ovlašćeni pošiljalac i primalac robe u tranzitnom postupku i svojim klijentima omogućava, bez čekanja, direktno otpremanje robe od naših prostorija do granične carinske ispostave, kao i mogućnost dopremanja uvozne robe za direktno carinjenje u našim prostorijama. Takođe klijentima pruža mogućnost deklarisanja robe pomoću IT tehnologije (uz obavezu naknadne dostave dokumenata).

Odlični rezultati postignuti u ovoj sferi poslovanja kao i sve veća baza zadovoljnih partnera, dodatni su motiv da dalje razvijamo usluge transporta van granica zemlje. Proširenje flote za međunarodni prevoz za 6 novih šlepera marke Volvo, kao i 10 Iveco kamiona sa prikolicom omogućilo nam je da svojim klijentima ponudimo još pouzdaniju i najkvalitetniju uslugu prevoza.