Usluge

Osnovu poslovanja Delta Transportnog Sistema predstavlja outsourcing transportne usluge, gde pored obezbeđivanja transportnih kapaciteta pomažemo i u implementaciji tržišnih praksi i u odabiru troškovno najefikasnijeg modela transporta za svoje klijente.

Kvalitet i pouzdanost usluga koje pružamo prepoznale su renomirane svetske i domaće kompanije koje su naši klijenti.

DTS nudi kompletan set usluga u ovom segmentu poslovanja, koji osim usluge transporta (domaći, međunarodni transport, avio, kontejnerski i zbirni transport, transport merkantilne robe) podrazumeva i skladištenje, špediciju i manipulaciju robom kao i pružanje 4PL usluge.

Nesmetana razmena robe i informacija i odmerena logistička rešenja su kritičan faktor uspeha i produktivnosti. Svakom klijentu DTS pristupa individualno i u skladu sa njegovim potrebama, omogućavajući mu da dodatno unapredi svoje poslovanje.

Naši eksperti vam pomažu kod individualnog optimizovanja vaših logističkih sistrema kako bi vaš supply chain funkcionisao na najvišem nivou, uz povećanu efikasnost i sniženje troškova.

Skladištenje

DTS savremeni distributivni centar omogućava da na jednom mestu klijentima pruži integrisanu uslugu najvišeg kvaliteta. Jedinstven po mnogo čemu na ovim prostorima, strateški je pozicioniran na lokaciji povezanoj sa nekoliko ključnih saobraćajnih pravaca.

Pročitajte više
Transport

DTS pruža usluge domaćeg i međunarodnog transporta. Avio linijama povezani smo sa celim svetom, dok kada je u pitanju drumski transport dopremamo robu u preko 50 zemalja.

Pročitajte više
Špedicija i carinjenje

DTS pruža i usluge špedicije i carinskog posredovanja.

Pročitajte više
4PL

DTS kao 4PL provajder osim što upravlja, i osmišljava čitav logistički lanac, koristeći svoje raspoložive resurse i savremene informacione tehnologije kako bi se što bliže povezao sa potrebama klijenta.

Pročitajte više